Wij zijn:

John Uittenhout

Een meedenker van de zuiverste soort, dat is John Uitten­hout. Geen zee te diep, geen berg te hoog, zo kenmerkt zich John zijn werk.

Meedenken, oplossen en regelen zo­dat je als klant gewoon kunt blijven doen waar je goed in bent. John vindt altijd een passende oplossing en kent de juiste leveranciers die voor de beste prijs het mooiste product leveren.

Hij begeleidt het hele inkoop- en productieproces, waakt over de kwaliteit en is dan ook vaak te vinden in de buurt van een drukpers, plotter of snijtafel. John levert alle soorten drukwerk, relatiegeschenken en (buiten)-reclame zoals autobelettering, spandoeken en banners.

Website: kripton.nl

 

Peter Madern

Peter J. Madern biedt ondersteuning op het vlak van marketing en management. Is veelzijdig, helder in zijn communicatie en recht door zee. In staat om je verder te helpen. Of het nu om een marketing vraagstuk gaat, een organisatieadvies of een mediation aanpak voor dwarse teams, hij pakt het met beide handen aan en legt de vinger op de zere plek.

Daar waar anderen de hoop opgeven of vastlopen, gaat Peter tot het uiterste om een oplossing te vinden. Zowel nationale als internationale corporates doen een beroep op zijn kennis en kunde.

Zijn enige doel: jouw onderneming naar een hoger plan brengen.

Website: deMvanMadern.nl

 

Elisabeth van Horen

Elisabeth van Horen zet als tekstschrijver de spreekwoordelijke puntjes op de i. Ze heeft een scherp oog voor detail, een luisterend oor en beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Haar inzet is altijd een tekst die het verschil maakt. Die prikkelt, duidelijk en bondig is.

Jouw boodschap overbrengen op de doelgroepen die jij met je bedrijf wilt bereiken, daar gaat het om. Door haar jarenlange redactionele ervaring schrijft Elisabeth net zo makkelijk een persbericht, een verhaal voor een magazine als een tekst voor website, nieuwsbrief, brochure, folder en jaarverslag.

Website: vanhorenmedia.eu

 

Rupal Chauhan

Rupal Chauhan is een gepassioneerd ontwerper die oplossingsgericht werkt. Ze pakt ieder probleem voortvarend aan, met een frisse blik en een flinke dosis creativiteit. Een logo en huisstijl, een boekomslag of een webgraphic? Wat de opdracht ook is, Rupal weet met haar design het verschil te maken. Ze houdt trends in de gaten en verliest ook de specifieke wensen van haar klant niet uit het oog. Samen ontdekken en creëren om zo tot een mooi, krachtig en functioneel beeld te komen. 

Haar motto: Good design is good business. Haar doel is altijd: zorgen dat haar klant beter zichtbaar is. Daar wordt niet alleen haar klant vrolijk van, maar zij ook. 

Website: whitepoint.nl

 

Royston Smith

Royston Smith is de deskundige digikracht van Buro6. Wat creatieve geesten bedenken zet hij met het grootste gemak over naar de digitale wereld. In de vorm van een website, webshop of app.

Hij brengt je naar grote hoogte in Google en helpt je onder meer met het heel slim ontdubbelen van grote bestanden of koppelen van systemen. Zijn filosofie ‘laat de computer het werk doen’ komt in alle opzichten terug in zijn werk dat zich onderscheidt als degelijk en modern maatwerk.

Klanten zoals Achmea, de Koninklijke Marechaussee, CWI, Remeha, Rai en VGZ maken tevreden gebruik van Roystons diensten.

Website: rhinestone66.com

 

Elly Vreugd

Een fotograaf waar we als Buro6 graag mee samenwerken is Elly Vreugd.

Elly denkt als fotograaf mee en gaat daarin heel ver, want het plaatje moet gewoon kloppen. Ze is sterk in het creëren van een ontspannen sfeer waardoor iedereen zich snel op zijn gemak voelt. Ze observeert en stuurt aan.

Elly weet precies wat nodig is om de juiste uitstraling in beeld te vangen. Het resultaat is een aansprekende foto die past bij jouw bedrijf en/of je brand. Haar creatieve inbreng in combinatie met gedegen vakkennis maakt dat klanten graag van haar diensten gebruik maken.

Voor (bedrijfs)reportages, product- en profielfoto’s.

Website: vreugdfotografie.nl


Get In Touch